Despre noi

Infiintata in anul 2002 Neste International a inceput activitatea de distributie ca distribuitor autorizat la lubrifiantilor BP avand o activitate constanta de dezvoltare, consolidare pe zona geografica si crestere a portofolilui de produse si a numarului de clienti activi.

Incepand cu anul 2012 suntem distribuitori Castrol pentru Bucuresti, Ilfov, Ialomita, Calarasi iar din anul 2014 avem ca arie focus si judetul Constanta.

In prezent activam cu 13 agenti de vanzari alocati la 5 depozite regionale din: Bucuresti, Brasov, Calarasi, Craiova si Constanta, zona focus de activitate fiind reprezentata grafic mai jos:

 

 

Pentru a completa gama de lubrifianti auto, in concordanta cu evolutia pietei, am largit portofoliul de produse cu lubrifiantii de origine:Ford, Opel, VW, BMW, Mercedes. Gama de uleiuri originale in ultimii ani avand o pondere din ce in ce mai insemnata in piata.

Totodata, datorita stransei colaborari cu Dealerul Ford Neste Automotive care este implicat in activitatea de whole sale a piselor auto de origine Ford livram din stoc peste 6500 de repere uzuale si aproxumativ 470.000 de repere ce pot fi livrate in 5 zile din depozitele Ford Europa.

Identificarea pieselor auto si suportul tehnic se face prin platforma online din https://e.neste.ro si prin sprijinul celor 5 colegi de la Suportul Tehnic.

In prezent avem peste 1500 de parteneri activi in fiecare luna structurati in : Ateliere service independente, magazine de piese auto si accesorii , flote si utilizatori industriali.